Vila Vinka
- sobe
- A3
- A4
- A5
Restoran
Aktivni odmor
Lokacija
Tučepi
Izleti
Rezervacije
Kontakt
Knjiga gostiju
 
Izleti

Smještene na samom jugu Srednje Dalmacije, Tučepi mogu biti izvrsno polazište za brojne izlete po Dalmaciji, otocima te kontinentalnoj Dalmaciji i Hercegovini.

PLANINA BIOKOVO

Minibusom se može poći do nekog dijela planine,a onda se kratko pješači do Svetog Jure. Možete također ići na izlet koji uključuje petosatno pješačenje kroz gustu borovu šumu i obronke kojima skakuću divokoze i ovce. Planina Biokovo, koja se uzdiže iznad Tučepi, šetačima pruža beskrajne mogućnosti. Najviši vrh Biokova je Sveti Jure (1762m). Ponesite dovoljno vode.
Još jedno popularno mjesto je Botanički vrt , pored Makarske, blizu sela Kotišina do kojeg se može doći označenim stazama iz Makra.  

SPLIT

Najveći dalmatinski grad, u Hrvatskoj drugi po veličini iza Zagreba, poznat po Dioklecijanovoj palači izgrađenoj u 3. stoljeću, najveće je transportno čvorište u Dalmaciji, koje ima trajektnu luku, željeznički i autobusni kolodvor, te zračnu luku.

TROGIR

Mali grad i luka na kraju Kaštelanskog zaljeva., 27 km od Splita.U stvari to je mali otok preko kojeg se Čiovo povezuje s kopnom. Dva tisućljeća burne prošlosti ispisana su na zidovima ovog grada koji predstavlja prevlaku između blagih brda i plodne doline na kopnu i otoka Čiovo.
Mogućnost cjelodnevnih i poludnevnih izleta.

OTOK HVAR

Nalazi se 17 nautičkih milja od Tučepi. Grad Hvar, koji je najveće naselje na otoku, bogat je romaničkim i renesansnim građevinama i pun mediteranskog ugođaja. nazivaju ga hrvatskom Madeirom. Gradić Jelsa, drugi po velićinina otoku, poznat je po proizvodnji vina.
Mogućnost cjelodnevnog izleta.

OTOK BRAČ

Nalazi se točno 12 nautičkih milja nasuprot Tučepi. Brač, otok kamena, sunca i mora. Čim stupita na njegovo tlo, njegove ljepote, čisto more, duge plaže, borovi i sva mjesta za smirenje i zabavu će biti vaša. Mala mjesta: Supetar, Bol, Milna, Postira.....
Cjelodnevni izleti

IMOTSKI

Srednjovjekovni grad smješten u unutrašnjosti iza planine Biokovo, u blizini plodnog kraškog Imotskog polja poznatog po vinima. Tamo se nalaze i Plavo i Crveno jezero.Ovaj grad pruža sasvim drugačiju atmosferu od one na moru.
Poludnevni izleti autobusom.

DUBROVNIK

Romanički, gotički, renesansni i barokni grad - sve u jednom. Ovaj grad je bez sumnje jedan od najljepših na svijetu. Smješten je na samom jugu Dalmacije.
Cjelodnevni izleti brodom ili autobusom.

MEĐUGORJE

Svjetski poznato svetište smješteno oko 60 km sjeveroistočno od Tučepi.

OMIŠ

Obalni, srednjovjekovni gradić smješen u slikovitom kanjonu rijeke Cetine, samo 40 km od Tučepa. Pet kilometara uz kanjon Cetine, nalaze se Radmanove mlinice, izletište poznato po kruhu ispod peke i svježim pastrvama.
Rijeka Cetina pruža obilje mogućnosti za one koji vole aktivniji odmor, poput raftinga, vožnje kanuom itd.
Poludnevni izleti brodom ili autobusom.